top of page

ENERGIAMASSZÁZS

Az energia nem korlátozódik időre és térre, mindenhol ott van.

A Testünk fényt sugároz, és elektromágnesesen összekapcsol a végtelen Univerzummal. Ezen a hálózaton keresztül érkeznek azok az energiák, amik tartalmazzák azokat az információkat, kódokat, amelyek segítenek újra strukturálni sejt szinten a testünket.

Energiamasszázs során az energiák kiegyensúlyozása történik. Minden polaritás integrálódik, hiszen mindennek Forrása Te Vagy, és minden hozzád tér vissza. Ezáltal elkezdesz a Teljesség felé mozdulni. Elkezdesz jelen lenni, és tapasztalni a Mostot, a szinkronizáció és a lélekkel való teljes jelenlét energiáit.

A választás világa ott van, ahol minden lehetőség olyan hellyé válik, ahonnan képes vagy teremteni. Amikor választasz, megnyitod az ajtót a lehetőségeknek. És amikor ebből a térből választasz, még nagyobbakra nyitod az ajtót. Még többre. Olyasmire, ami olyan nyitást jelenthet számodra, amilyenre még nem gondoltál vagy amilyenre soha addig nem volt lehetőséged.

Az ajándék veled kezdődik.

 

Amikor hajlandó vagy rendelkezni Önmagaddal, és azt választani, hogy Önmagad adod, abban hatalmas erő van. Olyan ez, mintha a Létezés gondoskodna Önmagáról, és csak engeded, hogy ez megtörténjen azáltal, hogy együtt áramolsz ezzel a gyönyörű hullámmal. Átadni magad azt jelenti, hogy többé nem erőlködsz, nem vesztegeted el az energiát, hanem begyűjtöd és táncolni kezdesz vele, megengedve, hogy a szinkronicitás vigye előre a tevékenységeidet.

 

Ennek az ereje túlmegy mindenen, amit szavakkal el lehetne mondani. Ha tudsz magadért választani, függetlenül attól, h mit gondolnak mások, mit választanak mások, az a valódi szabadság. Mert a szabadság soha nem lehet egy reakció, csak egy választás, amiért nyúlsz.

És az érintéseddel olyanná változtathatod a világod, amilyen tetszik. Egy olyan valóság minőségébe, rezgésébe lényegülhetsz át, amilyenben élni szeretnél.

Egyedül mi vagyunk felelősek magunkért és az energiánkért. Az élet csodálatos tud lenni, ha a legmagasabb potenciáljaink szerint éljük.

Légy hálás a térért, ami megtart, és amiben megnyílnak a végtelen lehetőségek, melyekből választhatod Önmagad legnagyobb potenciálját.

Mit teremthetünk együtt, ami lehetőségként egyedül nem lenne ott?

bottom of page