top of page

ACCESS BARS

Milyen lenne felfedezni a benned rejlő képességeket, és olyan lehetőségeket invitálni az életedbe, amikkel azt a valóságot teremted, amire valójában vágysz?

Hogyan segít az
Acces Bars?

 

 

A fejünkön lévő 32 Bar (pont) érintése egy gyengéd, nyugtató folyamat, amely során képesek vagyunk könnyedén elengedni, törölni, és átalakítani bármilyen korlátozó gondolatot, érzelmet, hiedelmet, nézőpontot, ítéletet, amit létezésünk során elraktároztunk, és amelyek öntudatlanul irányítják az életünket.

 

A Bárok futtatása lelassítja az agyhullámokat, ezáltal hozzásegít ahhoz, hogy elengedjük azokat a dolgokat, amik már nem szolgálnak minket, így még inkább jelen leszünk az életünkben, befogadóbb tere leszünk a kínálkozó lehetőségeknek, és olyan döntéseket hozhatunk, amik egy teljesen más jövőt teremtenek.

Megnyílunk és megengedésbe kerülünk egy könnyedebb, örömtelibb élettel, ami lehetséges számunkra, ha választjuk.

P1620683.png
P1620667 (1).png

Miben segíthet?

 • mentális egyensúly létrehozása

 • fizikai egészség javítása

 • stressz és túlterheltség csökkentése

 • félelem, szorongás, pánikrohamok csökkentésére

 • segíti a koncentrációt

 • beindítja az öngyógyító folyamatokat

 • javulhat az alvás minősége

 • várandósság alatt mély relaxációra

 • jelentősen növekszik az öröm, boldogság, hála és béke érzése

Mikor ajánlom még az Access Bars kezelést?

Szeretnéd, hogy a gyermeked könnyebben boldoguljon, és könnyebben kezelje a stresszes helyzeteket az iskolában? Szeretnéd, ha nyugodtan feküdne le esténként?

Nehezen kezeled kamasz gyermeked váltakozó érzelmi hullámait? Esetleg ő nem tud ezekkel mit kezdeni?

Felvételizel és félsz ettől a helyzettől?

 • koncentrációhiány csökkentése

 • stressz, depresszió kezelése

 • alvásprobléma, szorongás ellen

 • kamaszkori érzelmi hullámok enyhítése

 • ADD, ADHD, OCD, autizmus tüneteire

 SZERETNÉL OLYAN ÉLETET ÉLNI, AHOL

szívadü_edited.png
agyas_edited_edited.png
lotusz_edited.png
utsó szív_edited.png
lámpa_edited.png
2 kéz szív.png
tömöt szív_edited.png
csillag.png

Mi más lehetséges még?

Mi van, ha lehet ennyire könnyed és egyszerű változást elérni?

 

Mi lenne lehetséges, ha bíznál magadban?

Ha soha nem ítélkeznél magad felett? Ha megengedésben lennél Önmagaddal és másokkal is?

Mi lenne lehetséges akkor, ha felébresztenéd azt a csodát, aki valójában vagy?

Gyakori kérdések az Access Bars® kezelésről

 

Mi az Access Bars?

Az Access Bars egy olyan testkezelés, mely során a fej 32 pontját érintjük. A módszer kiválóan alkalmas stressz és szorongás enyhítésére, depresszió és traumák oldására, elengedésére. A kezelés során az agy théta állapotba, a mély relaxáció állapotába kerül. Ebben az ellazult állapotban könnyebben megoldást találunk nehéz élethelyzetekre, és a testünk is gyorsabban regenerálódik. Bővebben

 

Milyen tanulmány támasztja alá a módszer hatékonyságát?

Dr. Jeffrey Fannin és munkatársai 2015-ben végzett kutatása kimutatta, hogy az Access Bars® kezelésnek pozitív neurológiai hatásai vannak. A műszerek bizonyították, hogy az Access Bars kezelések lelassítják az agyhullámokat, egészen théta állapotig.

Ezeket az eredményeket Dr. Terrie Hope, PhD, DNM, CFMW 2017-es tudományos publikációja támasztotta alá. Kutatása szerint egy 90 perces Access Bars® kezelés 84,7%-kal javította a szorongásos tüneteket és 82,7%-kal a depresszió tüneteit. Bővebben

 

A hozzáférési sávok hatása a szorongásra és a depresszióra: kísérleti tanulmány | Energiapszichológiai folyóirat (energypsychologyjournal.org)

 

Gyerekeken és kisbabákon futtathatók a bárok?

A gyerekek és a csecsemők általában nagyon befogadóak, így számukra rendkívül hatásosak, és sokkal rövidebb ideig tartanak a kezelések. Gyakran még azt is megmondják, hogy az egyes pontokon meddig fut az energia, és mikor kell továbblépni a következőre. Illetve sokan azt is tudják, hogy testkezeléseknél hol kéri a testük a kezelést. Bővebben

 

Honnan származik a Bars?

A Bars-t Gary Douglas, az Access Consciousness alapítója fedezte fel 1990-ben.

 

A Bars árthat valakinek? Van, amikor nem javasolt?

Nem. A Bars nem tud ártani.

Csak azoknak nem ajánlott, akik nem szeretnék kipróbálni.

 

Le kell valamit venni a Bars kezelésen?

A kezelések ruhában történnek.

Az ékszereket és a karórát ajánlott levenni a test esetleges elektromos kisülései miatt.

 

Baj, ha elalszom a Bars kezelés alatt?

Természetesen nem. A Bars kezelés alvás közben is hat. Van olyan vendégem, aki 10 perc után elalszik, és kisimulva ébred fel a kezelés végén.

 

Magamon futtathatom a Bárokat?

Ha megtanulod a technikát az egy napos Access Bars tanfolyamon, tudni fogod magadnak is futtatni a bárjaidat. Tapasztalatok szerint azonban hatásosabb, ha egy olyan személytől kapsz kezelést, aki valóban Jelen van veled és a változással, ami lehetséges számodra.

 

Milyen érzés, amikor az energia fut a testeden?

Mindenki másként érzékeli az energiát. Érezhetsz melegséget, hideget, bizsergő érzést vagy nyugalmat és könnyedséget. Vannak, akiknek eltart egy ideig, hogy egyáltalán érezzenek valamit. Ez is teljesen rendben van. Nem kell érezned semmit ahhoz, hogy működjön. Egyszerűen működik.

Minden Bars kezelés más, még akkor is, ha ugyanaz a kezelő végzi. Nem lehet pontosan megjósolni, hogy mi fog "történni". A legrosszabb esetben úgy érzed majd, mintha egy jó masszázst kaptál volna, a legjobb esetben csodálatos változás történik. Egy Access Bars kezelés után megtapasztalhatsz egy olyan könnyedséget és terességet, ami eddig nem volt jellemző a valóságodban. Furcsa érzés lehet az is, hogy leáll a gondolatcunami a fejedben, és megtapasztalod a belső Csendet.


Mennyi ideig tart egy Bars kezelés?

Attól függ ki és kinek. Felnőtteknek általában 60 percig tart. A gyermekek általában nyitottabbak és befogadóbbak, nekik még kevesebb rögzített nézőpontjuk van, ezért 20-30 perc elég szokott lenni.


Lehet-e várandósság alatt a Bars kezelést kapni?

Igen, lehet. Az én kisfiam nagyon szerette a pocakomban J

A várandósság ideje hatalmas változásokkal jár. Ilyenkor a hormonháztartásunk teljesen megváltozik. Előfordul, hogy félelmeink vannak amiatt, hogy születendő gyermekünkkel minden rendben van-e.

Az Access Bars kezelés segíthet a befogadásban, a babavárás időszakában felmerülő nehézségek elhárításában. Sokan könnyedebb szülésről számoltak be. Bővebben


Milyen gyakran javasolt a Bars kezelés?

Erre nincs általános szabály, mindenkinél egyedi. Vannak, akik egy kezelés alatt készek megváltoztatni bizonyos állapotokat, míg másoknak ehhez több alkalomba szülkéges. Az eredmény attól a személytől függ, aki a kezelést befogadja.

A vendégek általában egy konkrét problémával érkeznek, amit hosszú ideje, sokszor évek óta, vagy több előző életben is hordoztak. Ezek feloldása egy folyamat, ami akkor ér véget, amikor hajlandóak vagyunk mindent elengedni, ami azt az állapotot a helyén tartja.

 

A bárok futtatása befolyásolja a mentális vagy pszichológiai problémákat?

Sok mentális és pszichológiai problémával küzdő ember képes volt leszokni a gyógyszerekről, és  változásokat tapasztalt a problémáiban. Természetesen először mindenképp konzultálj az orvosoddal, mielőtt abbahagyod a gyógyszerek szedését!

 

Tud-e a Bars fizikai szinten betegségeket gyógyítani, és fájdalmakat megszűntetni?

Az Access Bars és az Access Consciousness eszközei a Tudatossághoz való hozzáférést segítik, és hozzájárulnak mindannak a feloldásához, ami a változást és gyógyulást akadályozza. 

Sokan használták őket orvosi felügyelet mellett arra, hogy mások számára gyógyíthatatlan betegségeket tüntessenek el. Vannak olyan fizikai betegségek, melyek egyetlen Bars kezelés alatt megváltoztak.  

bottom of page