top of page

AYURVÉDIKUS OLAJOS TESTMASSZÁZS 

REGENERÁLÓ OLAJOS MASSZÁZS

Ayuvdikus photo

Az ayurvéda ősi gyógyászati rendszer, mely „az élet tudományát” jelenti.

A gyengéd, tökéletes relaxációt elősegítő teljes testmasszázs segítségével megteremtjük a test, lélek és szellem harmóniáját, energiával töltjük fel a szervezetet az érintés és az illatok varázsát együttesen használva. Az ősi Indiából származó masszázs során lágy, simító mozdulatokkal bőséges mennyiségű szezámolajat viszünk fel a testre. Ebben a mély, ellazult állapotban a test belső energiája aktiválódik, beindulnak az öngyógyító mechanizmusok, feltöltődhet és megújulhat a fáradt lélek.

 

Az ayurvédikus masszázs során a testben futó energiameridiánokat érintjük, fokozatosan haladva  a végtagoktól a fej felé.

 

A meleg olajokkal történő kényeztető masszázst az egészség megőrzése, feljavítása és a testben lévő egyensúlytalanság helyreállítása érdekében végezzük. Elősegíti a méregtelenítési folyamatokat és serkenti a méreganyagok távozását. Stimulálja a vérkeringést, az illóolajok pedig a testben felszívódva és az orron át belélegezve egyaránt kifejtik kedvező hatásukat.

 

Ez a különleges masszázstechnika oldja a feszültséget, szorongást, és tisztítja az elmét. Normalizálja a gyomor-bél tengely működését. Erősíti az immunrendszert, selymessé és rugalmassá teszi a bőrt.

60 perc 14.500 Ft

90 perc 16.500 Ft

bottom of page