top of page

CSILLAGMAG MEDITÁCIÓ

Lehetséges, hogy azért vagy itt, és azért olvasod ezt, mert magadat tartod a problémának, pedig Te vagy a megoldás.

A magasabb frekvenciák nem valahol máshol vannak. Mind itt van jelen, és valahol mélyen, bennetek már ott az a képesség, hogy érzékeljétek a finom energiákat, megnyissátok az intuíciótokat, és ismerjétek Önmagatokat. A csillagmag meditációk közben felerősítjük a körülöttetek lévő energiamezőt, és ahogy egyszerűen ellazultok ezekben a frekvenciákban, azok rezgetik az energiatereteket, és éber tudatotok feltárja a bennetek szunnyadó ajándékokat.

Ez egyedi módon történik mindenkivel. A leggyakoribb megtapasztalás az, hogy egyszerűen azt érzitek, hogy körbe ölel egy energiamező. Beburkol a tiszta szeretet, tiszta jelenlét, tiszta tudás érzése.

 

Ha szeretnéd megismerni, ki is vagy valójában, és mi áll rendelkezésre azon túl, amit most lehetségesnek hiszel, arra invitállak, hogy tapasztald meg magad egy teljesen más módon, és emelkedetten és erőd teljében térj haza.

Élj a legteljesebben, ott, ahol éppen vagy, mert ez a jelenlét, ez a MOST pillanat összekapcsol más lehetséges Jelen Pillanatokkal, amelyekké válhatsz. A jelenben élés hozzáférhetővé teszi az összes lehetséges valóságot.

A benned rejlő isteni fény kinyitja azokat a kapukat, amiktől a világ fénybe borul.

A Test kvantumevolúciója egy létminőség, egy belső jelenlét.

A Csillagmag meditációk abban segítenek, hogy aktiválni tudjuk magunkban azt az isteni térképet, azokat a belső kódokat, amik a DNS láthatatlan részeiben vannak.

 

Ezek a fénykódok a teremtés magjait tartalmazzák, és ezek aktiválása visszavezet arra az eredetpontra, ahol az égi emberi mintázatunk teremtődött.

 

A meditáció során egy gyengéd újra aktiválás történik, hiszen minden ott van már most is  bennünk. Mélyen ellazulunk, és megengedjük, hogy újra emlékezzünk arra, amit már tudunk.

Testmintázatunk átvált a kvantumkommunikáció által sejt és DNS szinten egy másik minőségbe, és egy tudatosabb fényhálózatot hoz létre.

 

Ahogy erről beszélek, már érezheted is ezt a gyengéd átmenetetet, hiszen a test mindig kommunikál, a sejtjeink figyelnek, hallanak minket, és folyamatosan jelzik nekünk, hogy milyen lehetősègek jelennek meg a térben. Mint egy híd, ami lehetővé teszi, hogy azonosulni tudjunk azokkal az energiákkal, amikre ráhangolódunk. 

Ez egy tudatos evolúció. A bolygó is változásban van, a Föld struktúrája is megváltozik, és mindez hatással van a testünkre, mely visszatükrözi ezt az intelligens szinapszist. Ezért is nagyon fontos, hogy táguljunk ki, lèpjünk ki az elme kivetítéseiből, és egy magasabb tudatszintre érjünk, ami lehetővé teszi a szívközponttal való kapcsolatot.

Csak engedd meg magadnak, hogy tovább fejlődj, és engedd meg annak a lehetőségét, hogy egyre többet tudj hordozni abból a Végtelen Lényből, aki valójában vagy. Ahogy ez megtörténik, jobban szinkronba kerülsz a föld ritmusával és a testeddel is. 

A csillagmag mediáció során megtisztulnak azok a transzgenerációs markerek a DNS-ünkben, amelyek még fenntartják az elkülönülés, az alárendelődés, a "nem vagyok elég jó", vagy a" keményen kell dolgozni" mintáját. Itt az ideje, hogy kitisztítsunk minden hitrendszert, ami genetikai szinten ott van még bennünk.

Az öreg lelkek, a mesterek azért vannak itt, hogy emlékezzenek a felemelkedési folyamatukra, hogy újra megtegyék azt, és segítsék ezzel a folyamatot mindenki legnagyobb javára, a polarizációból az Egység Terébe lépve.

Amikor valóban ekként vagyunk jelen, hátszelet kapunk ahhoz, hogy támogassunk megszámlálhatatlan lelket, hogy visszatérjenek, újra emlékezzenek az isteniségükre és teljességükre.

Ahogy magunkat emeljük, ebben az egységközösségben milliónyi tudatos létformát emelünk egyszerre. Minden, ami megjelenik bennünk, megjelenik a testmintázatunkban, és mindenki más számára is elérhetővé válik.

Ez az egységesítődés, nem vagyunk elválasztódva, és nincsenek mások.

Megnyugtató, befogadó, elérhető térben vagyunk

Access Bar 3.

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Access Bar 4.

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

bottom of page