top of page

RÓLAM

DSC040031.jpg

Sokszor hallottuk már azt, hogy a változás, amit látni szeretnénk a világban, velünk kezdődik. És ez így van. Mindenkinek egyénileg van lehetősége arra, hogy valami mást válasszon, és a választásaival más életet teremtsen magának.

Minden pillanatban meghozol egy választást, és döntesz arról, hogy reakcióba mész-e azokkal a hatásokkal, amik érnek. Ezek a választások nyitják meg az utat egy új valóság felé, amelyet létre szeretnél hozni.

Több, mint 10 éve indultam el a tudatosság útján, hogy felfedezzek valamit, amiről mindig tudtam, hogy létezik a látható világon túl. Valami megfoghatatlant, ami teljes és örök.

Tele voltam kérdésekkel és kíváncsisággal. Kerestem Önmagamat és egyfajta megérkezés élményre vágytam. Otthont és békét szerettem volna teremteni magamban.

 

A meditáció lehetővé tette, hogy bepillantást nyerjek egy olyan ajtón, ami azelőtt még zárva volt, és fokozatosan kinyílt számomra.

Az évek során sok nagy tudású embertől tanulhattam, és mindenkinek hálás vagyok mindenért. Saját tapasztalataim és belső megéléseim által rengeteg felismeréssel gazdagodtam, miközben az érzékelésem egyre finomodott.

Úgy gondolom, hogy mindannyian rendelkezünk egy belső iránytűvel, amely arra vezet, hogy Önmagunk mestereivé váljunk, hogy visszataláljunk Forrásunkhoz, és egy könnyed, örömteli és teljes életet élhessünk.

 

A spirituális ébredés olyan, mint egy virág, ami belülről nyílik és virágzik. A szív fényének ébredése azzal jár, hogy a régi minták, gondolatok, érzelmek, hitrendszerek, minden, amit önmagunkról és a világról gondolunk, minden kivetítésünk és ítéletünk, ami nem valós, annak előbb-utóbb össze kell omlania. De valójában az árnyak kapuk a "következő szintre" emelkedéshez, és pontosan arra mutatnak rá, amit meg kell még néznünk ehhez magunkban.

 

Enélkül a súrlódás nélkül olyan létezésbe ragadnánk, ahol nem a legmagasabb potenciáljainkból teremtünk. Ahogy megtanulunk felülmúlni az árnyainkon, kezdjük megérteni, hogy az igazi erő bennünk van, és meglátjuk azokat az ajándékokat, amelyekhez az árnyakon keresztül jutottunk. Felismerjük, hogy valójában minden értünk van, és nem azért, hogy elbuktasson, hanem pontosan annak a katalizátorai, amire szükségünk van ahhoz, hogy a következő szintre lépjünk.

Többé nem fogunk problémákat vagy hibákat látni, és nem akarjuk majd elkerülni őket, hanem jelen leszünk velük, és felfedezzük bennük azokat a nagyra becsült lehetőségeket, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy beleálljunk az erőnkbe, és átalakítsuk az életünket. Tudni fogjuk, hogy minden akadály, amellyel találkozunk, valamilyen célt szolgál az utunkon.

 

Életed munkájának és nagyobb víziójának manifesztálása akkor jön el, amikor engedélyt adsz magadnak, hogy minden legyél, ami lehetsz. Ne várj senki jóváhagyására. Neked kell eldöntened, hogy teszel-e lépéseket a céljaid és álmaid felé. Az életed a te műved, és bármikor megváltoztathatod. Az álmaid akkor válnak valósággá, ha hiszel magadban és dolgozol a megteremtésükön.

 

És amikor visszatérünk a Fénymagunkhoz, újra emlékezni fogunk arra, hogy kik vagyunk. A felébredett lélektudatunkkal tudni fogjuk, hogyan éljük az életünket, hiszen élő bizonyítéka leszünk annak az isteni tervnek, amit hordozunk.

Mindannyian teremtők vagyunk, többdimenziós spirituális lények, akik megtestesültek a Földön. Itt az ideje, hogy hozzáférjünk az ajándékainkhoz, újra kapcsolódjunk a Forrásunkkal, és az Egység Terében legyünk.

                                                                                              -Szeleczky Enikő

DSC039981.jpg

AJÁNLÁSOK

"Jópár masszőrt és csontkovácsot kipróbáltam már, de még senkinél nem tapasztaltam olyan eredményeket, mint Enikőnél. Irodai ülőmunkát végzek, ezért a nyakam és karom szinte állandóan be van állva. Már az első alkalom után jelentős javulást tapasztaltam. Egy csoda, amit pedig a kezeivel művel, az igazi varázslat! Ezt az élményt csak fokozta az az ősnyugalom, ami Enikőből áradt. Teljes ellazulás a testnek és a léleknek! Minden egyes alkalommal újjá születek! Csak ajánlani tudom!"

Viki

P1620632.png
bottom of page